Otvaranjem info štanda i podjelom promotivnog materijala na trgu Majora Zorana Karlice Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Prijedor počeo je sa kampanjom za Opšte izbore 2018.

Predstavljeni su i kandidati iz Izborne jedinice 1 za Narodnu skupštinu Republike Srpske Duško Ivić, Slavica Popović, Slađana Radaković, Dijana Šobot, Mirko Sovilj i Duško Miletić, te Dragutin Rodić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Predsjednik GO DNS-a Prijedor Milenko Đaković novinarima je rekao da ova stranka kao složna politička porodica spremno izlazi na izbore u punom kapacitetu i sa kvalitetnim listama.

-Naša kampanja se odvija uz slogan “Odgovorno” a to je poruka da ćemo i dalje odgovorno raditi i biti u službi građana RS i BiH u svim pozitivnim ciljevima. DNS očekuje pobjedu na izborima i vjerujem da će nas narod prepoznati kao stranku koja zastupa narodne interese – istakao je Đaković.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice 1 i aktuelni poslanik Duško Ivić vjeruje da će građani na predstojećim izborima podržati ovu stranku.

-Naši slogani “Riječ je riječ” i “Odgovorno” naglašavaju da je DNS stranka koja vodi stabilnu i odgovornu politiku prema građanima. Siguran sam da će DNS poslije izbora biti jedna od najjačih stranaka u Republici Srpskoj – dodao je Ivić.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Dragutin Rodić rekao je novinarima da sve ono što je stranka radila prethodnih godina garancija da politiku DNS-a možemo prezentovati na najbolji mogući način kao narodnu i politiku blisku građanima, u čijem su fokusu ekonomija i zapošljavanje.

-Demokratski narodni savez na oktobarske izbore izlazi sa najjačom listom za koju smo sigurni da će nam donijeti najbolji mogući rezultat – naglasio je Rodić dodavši da vjeruje kako će ova partija osvojiti povjerenje građana i dobiti dva direktna mandata za PSBiH.

Tekst I foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com