Nedavno gostovanje narodnog poslanika Srpske demokratske stranke Dušana Berića na Alternativnoj televiziji po svemu sudeći nije naišlo na odobravanje u Gradskom odboru SDS-a u Prijedoru, njegovoj matičnoj organizaciji.

Ovakav zaključak proizilazi iz činjenice da je predsjednik GO SDS Prijedor Milan Tubin uputio rukovodstvu stranke dopis koji Vam prenosimo a u kome se ograđuju od stavova iznesenih od strane nekadašnjeg prvog čovjeka ove stranke u gradu na Sani.

-Gradski odbor SDS Prijedor ograđuje se od gostovanja Dušana Berića u emisiji “1 na 1” na Alternativnoj televiziji i od izjava koje je iznosio u ime Srpske demokratske stranke. Kako niko u Gradskom odbru SDS Prijedor nije bio upoznat sa namjerom Dušana Berića, a pretpostavljamo ni u Sekretarijatu SDS, da će biti gost u ovoj emisiji, a za čije gostovanje znamo da se mora obezbjediti finansijska naknada od par hiljada KM, ne odgovaramo za dalje postupke kandidata za narodnog poslanika Dušana Berića, a koji je kandidovan ispred Opštinskog odbora Oštra Luka – navodi se u dopisu čije postojanje nam je nezvanično potvrđeno iz SDS-a Prijedor.

Tekst I foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

DUŠAN BERIĆ ZA ATV: DNS NE ŽELI DA SAČUVA PROIZVODNJU U RŽR „LJUBIJA“ – VIDEO