Ujedinjena Srpska od danas i zvanično djeluje u Prijedoru.

Kako je na pres konferenciji u prostorijama ove stranke rekao njen predsjednik Nenad Stevandić, za vršioca dužnosti predsjednika Gradskog odbora imenovan je Nenad Mejakić, doskorašnji sekretar GO PDP Prijedor.

-Ujedinjena Srpska i dalje raste. Ujedinjujemo ljude i kadrove za razliku od drugih koji se raspadaju. Danas smo otvorili centralnu kancelariju Izborne jedinice 1 i kancelariju za grad Prijedor. Pored naših odbora u Kostajnici i Oštroj Luci koji već funkcionišu, danas smo kompletirali ostatak ove izborne jedinice. U Prijedoru, kozarskoj Dubici i Novom Gradu su formirani Inicijativni odbori koji će u narednom periodu napraviti svoje Skupštine. U ovom sastavu mi ne trebamo da se brinemo za mandat iz prijedorske izborne jedinice što je i cilj Ujedinjene Srpske.

Prema riječima Nenada Mejakića cilj Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Prijedor je da se u narednom periodu formira što više mjesnih odbora kako bi napravili Skupštinu gdje bi se izabrali svi organi.

Vršilac dužnosti predsjednika OO US Kozarska Dubica je Nenad Ličanin, dojučerašnji predsjednik OO NDP-a u ovoj opštini, dok je Miroslav Bajić vršilac dužnosti predsjednika OO US Novi Grad.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com