Da li je fatalnost životna uloga koju sebi nametnemo ili je nešto urođeno s cim se ide kroz život ili oboje imaćemo priliku, kako nam je Jelena Govedarica rekla da otkrijemo u njenom 53. Modno-scenskom performansu u Pozorištu Prijedor koji je na rasporedu večeras, 25.11.2017. godine.

– Ovaj put igraću sa velikom glumicom koja je zbog uloga u komadima “Dobro jutro komšija” u žiži interesovanja publike, Mirelom Predojević sa kojom imam sjajno iskustvo kad je saradnja u pitanju. Priča koja prezentuje odnos političarke i političarove žene koja je u zabludi vezano za političarku koja je asistent njenom mužu-priča Govedarica.

Sasvim treća osoba je “ljubavnica” ali kako žena želi da preuzme muževu ulogu, a kako se intelektualka političarka smjerno nosi sa svim tim gledamo 25.11. u Pozorištu Prijedor.

– Ovaj put pored manekena iz moje agencije u ulogama manekena odlučila sam se na prikaz fatalnost kroz razne profile žena te ćemo tako gledati -SUPER MAME (koje će sa djecom izvoditi performans i od kojih svaka ima svoju posebnu životnu priču gdje sam uključila i djecu sa posebnim potrebama također, POSLOVNE ŽENE (doktorice, bankarka, sudinica, profesorice, direktorice, frizerka, književnica, nastavnica pokazaće se u performansu prezentujući svoje profesije, urednice tv kuca i novina), SPORTISTKINJE (iz prvih timova uzeli smo cure rukomet, košarka,odbojka, judo, mma, atletika, stoni tenis gdje bih izdvojila stonoteniserku prvakinju Sanju Milojicu i atletičarku Luciu Kimani gdje ce svaka od njih u duhu svog sporta biti manekenka)-dodaje Jelena.

– Specijalni gost stiže iz Beograda VLADIMIR DI KRUPSKI i veliko je ime mode koje izlaže u Moski, Njemačkoj, na Kipru ali evo ga i u Bosnu sa svojim fantastičnim kreacijama. Kako sam poznata po promocijama svih vidova umjetnosti i sporta ovaj put odbojkaški klub Vožd sa zanimljivom demonstracijom treninga ali i muzički gost Dijana Bliznac. Biće dosta iznenađenja za učesnike i uopšte u programu. Stižu nam i manekenke iz Crne Gore sa Natašom Mulisavljević Miss CG 2015-ističe Govedarica.

Express Magazin