mira-krivaja-izvjestaj (1)Rukometašice Mire, osvajačice duple krune u BiH ove godine, u 2.kolu prvenstva Premijer lige BiH, ostvarile su, zasluženo, prvu ovosezonsku pobjedu.

Prijedorčanke su na svom parketu savladale Krivaju sa 23:19(11:10).

Najbolja igračica meča bila je iskusna Nevena Lukač, ali se, uz nju, u bekovskoj liniji, istakla i Adrijana Damjanović, potvrdivši da bi konačno trebala da zablista punim sjajem i bude glavna uzdanica ekipe, koju vodi trener Ljubica Ivetić.

Kod uvijek neugodnih gošći iz Zavidovića pohvale zaslužuje Admira Zvekić.

-Djevojke su, kao i uvijek, kada je riječ o prvom zvaničnom predstavljanju pred svojom publikom, ušle sa određenom dozom pritiska u utakmicu. Ipak, u dobroj igri, koja je kvalitetom zadovoljila, presudna je bila naša odbrana, a svakako je da je najbitnije da su odigrale mnogo bolje nego na gostovanju mostarskoj Katarini i vjerujem da će u nastavku prvenstva pružati još bolje partije – naglasila je Ivetićeva.

mira-krivaja-izvjestaj (2)Mira: Krivaja 23:19(11:10)

Prijedor
Sportska dvorana Mladost
Gledalaca: 150
Sudije: Tatjana Praštalo i Vesna Todorović (obje iz Banjaluke)
Sedmerci: Mira 5(2), Krivaja 6(5)
Isključenja: Mira 10 minuta, Krivaja 8 minuta

MIRA
E.Briševac, J.Briševac, Karačić, Kunovac, Damjanović 6, Suvajac, Tintor, Kararić 2, Grahovac, Dojčinović, D.Mutić 4, Lukač 8, Sladaković, J.Mutić 3, Došen, Gligorević
Trener. Ljubica Ivetić

KRIVAJA
Šabić, Bjelić, Novalić, Džaknić, Latifović, Armina Omahić 3, Almira Omahić 4, J.Saletović, D.Saletović 1, Bašić, Mujanović, Zvekić 8, Mačak, Dubinović, Čahtarević 3
Trener: Damir Memić
N.Đerić/A.Drakulić