Banjalučanka Mirjana Tankosić (57) preminula je preksinoć u Opštoj bolnici u Prijedoru od težine povreda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka, u mjestu Gornji Garevci.

Ona se nalazila za volanom Passata, koji se u trenutku kada je izlazila s lokalnog na magistralni put sudario s Renault Meganom, kojim je upravljao A. H. (36) iz Prijedora. On u ovoj teškoj nesreći nije povrijeđen. Nezvanično saznajemo da je vozač Renaulta bio pod utjecajem alkohola.

Na licu mjesta, uz policijske službenike i medicinsko osoblje Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Prijedoru, bili su i vatrogasci, pripadnici TVJ Prijedor, koji su pomogli da se žena, koja je tada još davala znake života, izvuče iz automobila.

Uviđaj na licu mjesta obavio je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor, koji je u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojima se nesreća dogodila naložio obdukciju tijela stradale, koja će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci.

Dnevni avaz