fk gomjenica-grbFudbaleri Gomjenice u derbiju 3.kola Četvrte lige FSP Prijedor kao domaćini su savladali ekipu OFK Željezničara sa 4:0 i izdvojili se na čelu tabele sa maksimalnim učinkom, uz gol-razliku od 10:0, ispred pomenutog rivala iz Ravnica, kao i Mrakovice.

Pomalo neočekivano, novajlija iz Kozaruše je kod kuće poklekao protiv Plameni iz Donjeg Vodičeva, bilo je 0:3.

OFK Berek 1975 je i treći put izgubio susret, ovoga puta u Busnovima, gdje ga je porazio Brzi rezultatom 3:2. Radnik Urije je u Tukovima došao do prve pobjede, savladavši Bratstvo iz Kozarca sa 2:1.

Susreti Sloga (Rakelići)-Slaven (Dobrljin) u Saničanima i Kozara (Donji Orlovci)-Knežopoljac (Knežica) okončani su identičnim rezultatom 1:1.

TABELA: Gomjenica 9, OFK Željezničar i Mrakovica po 6, Knežopoljac 5, Kozara, Slaven, Brzi i Sloga po 4, Bratstvo, Radnik Urije i Plamen po 3 i OFK Berek 1975 bez bodova.

Sljedeće, 4.kolo, na rasporedu je u nedjelju, 14.oktobra. U Prijedoru u 11 časova odmjeriće snage u derbiju lider Gomjenica i Mrakovica, a od 16.30 časova na programu su mečevi: OFK Berek 1975-Sloga, Knežopoljac-Radnik Urije, OFK Željezničar-Bratstvo, Slaven-Kozara i Plamen-Brzi.

N.Đerić/A.Drakulić