Škola manekena „Models by Jelena Govedarica“ proslavila je ove subote šest godina postojanja i uspješnog rada.

Na prigodnoj svečanosti se okupio dio malih i velikih manekena, članova Škole, te prijatelja i gostiju, a „slavljenički“ govor pozdravljen je gromoglasnim aplauzom prisutnih.

-Hvala svima koji su ovdje, a naročito onima koji su bili uz nas na početku koji nije bio lagan. Ponosna sam na sve ono što smo uradili u proteklih šest godina, a to uopšte nije malo. U proteklim godinama kroz Školu je prošao velikih broj polaznika, prvenstveno mladih od pet do 25 godina starosti – rekla je Jelena Govedarica.

Ona je istakla da je u tom periodu, osim modnih performansa po kojima je prepoznatljiva, urađeno je i dosta društveno korisnih projekata.

Slavlje je proteklo uz članove i polaznike Škole manekena, porodicu i prijatelje, te neizbježnu rođendansku tortu, kolače, šampanjac za velike i male, osvježenje i muziku.

-Ovo je moja najveća nagrada za mukotrpni rad i sve događaja koje sam poklonima Prijedoru i cijelom okruženju. Brojni pokloni koje sam dobila dokaz su zahvalnosti svih ovih mladih ljudi koji su mnogo naučili, a zajedničkim snagama krećemo u nove pobjede – istakla je Govedarica.

Osvrnuvši se na proteklih 365 dana, ova mlada i uspješna Prijedorčanka je naglasila da je i u Banjaluci otvorena Modna agencija te da je uskoro uplanu Fashion show u najvećem gradu Republike Srpske.

-Naročito sam ponosna na “Živu pistu” koju smo realizovali u glavnoj prijedorskoj ulici i koja je bila pun pogodak. Već 22. aprila nas očekuje novi veliki Fashion show sa pričom o braku “nekada i sada”. Ovaj put sa mnom će performans „iznijeti“ glumica Gordana Milinović – dodala je Jelena.

Ona je istakla da u svom radu ima veliku podršku porodice a naročito sestre bliznakinje Vedrane koja je njena “desna ruka”.

Inače, upis za nove članove u Školu manekena „Models by Jelena Govedarica“ traje tokom cijelog mjeseca, svakog vikenda (subota-nedjelja) od 11:00 do 13:00 časova u prostorijama Fitness centra Titanik(suteren zgrade preko puta hotela Prijedor), a dodatne informacije se mogu dobiti putem broja telefona 065/158-811.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com