saobracajka-kod-katolicke-crkve-1Danas se u našem gradu dogodila još jedna saobraćajka, koja je najvjerovatnije izazvana nepažnjom vozača.

Naime, oko 12:20 časova u ulici Branislava Nušića, gotovo u samom centru grada, došlo je do saobraćajne nesreće čiji „akteri“ su bili naš sugrađanin i strani državljanin.

-U nesreći su učestvovali putničko vozilo „Seat“ kojim je upravljao D.D. (1952) iz Hrvatske i pješak D.M. (1957) iz Prijedora koji je doživio lakše povrede – potvrdila nam je Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, pješak je išao iz pravca malog podvožnjaka ka glavnom trgu i prelazio je cestu na pješačkom prelazu preko puta katoličke crkve(raskrsnica Vidovdanske i Branislava Nušića), kada je iz pravca Pećana(ulica Meše Selimovića) naišao automobil koji ga je zakačio prednjim krajem i oborio na cestu.

S obzirom da većina vozila u ovu raskrsnicu ulazi malom brzinom, ni udar nije bio toliko jak pa je pješak „dobro prošao“.

Ubrzo je na lice mjesta stiglo i vozilo Hitne pomoći koje je našeg nastradalog sugrađanina odvezlo u prijedorsku bolnicu.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka-kod-katolicke-crkve-2 saobracajka-kod-katolicke-crkve-3 saobracajka-kod-katolicke-crkve-4 saobracajka-kod-katolicke-crkve-5 saobracajka-kod-katolicke-crkve-6