stk-prijedor-kadetkinje-ekipnoStonoteniski klub „Prijedor“ ima takmičare u svim starosnim kategorijama na ekipnim takmičenjima Republike Srpske a naročito zapažene rezultate postiže u ženskoj konkurenciji, gdje su skoro sva prva mjesta rezervisana za mlade Prijedorčanke.

U klubu djeluju dvije sekcije koje rade u školama u Oštroj Luci i Brezičanima, a mlađe kategorije koje su zastupljene u ovim mjestima daju nove talente koji nastupaju na takmičenjima.

Uskoro se očekuje pokretanje sekcije i u Rasavcima za šta su nabavljena i dva stola.

Ekipno prvenstvo Republike Srpske za najmlađe kadete održano je u Prijedoru a u konkurenciji najmlađih kadetkinja prvo mjesto je zauzela prva ekipa STK „Prijedor“ za koju su nastupile Vesna Bogun i Anđela Senić a treće mjesto su podjelile druga i treća ekipa kluba za koje su nastupile Ana Stanar, Milica Stanar, Milica Oljača i Ana Aleksić.

Najmlađi kadeti STK „Prijedor“ su zauzeli treće mjesto a za njih su nastupili Luka Ličina, Adis Kličić, Danilo Šorga, Siniša Mastikosa, Nemanja Mastikosa i Uroš Šorga.

Ekipno prvenstvo Republike Srpske održano je u Bijeljini 29.10.2016.godine a kadetkinje STK „Prijedor“ su zauzele prvo mjesto u sastavu Marija Gnjatić i Bojana Despot.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Foto – STK Prijedor