dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Mjesni odbor DNS-a Miska Glava “bogatiji” je za novih 20 članova.

Na sastanki koji je održan protekle srijede upriličena je podjela članskih kartica najjače stranke grada Prijedora.

Sastankom su rukovodili predsjednik MO DNS-a Milenko Bilbija, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Miska Glava Neđo Praštalo i reonski kordinator DNS-a Stipo Drinčić.

Oni su tom prilikom poslali jasnu zajedničku poruku: “Samo složno gradimo bolje sutra, jer Mi znamo kako”.

Bilbija je istakao da očekuje novi segment napretka Miske Glave.

“Radimo zajedno sa Savjetom i na takav način uspijevamo održati našu stabilnost i odnos sa gradskim odborom DNS-a je itekako pokazao pravu složnost, pravu porodicu”, rekao je Bilbija.

dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-3Mlada mještanka Miske Glave Tanja Radulović po prvi put uključila se u stranku, a zadovoljna je što je izabrala DNS.

Ona je istakla da očekuje dalji boljitak sela i poboljšanje statusa mladih u ovom ruralnom dijelu.

Koordinator reona 4 (Ljubijska regija) DNS-a Stipo Drinčić, ponosno ističe da je počašćen činjenicom da je Mjesnom odboru Miska Glava pristupilo 20 novih članova.

“U Miskoj Glavi budi se nova snaga koju omladina pokazuje bez obzira na sve poteškoće Mi ćemo iznijeti sav teret da izgradimo boljitak a u tome mladi su nam oslonac. Nije lako, ali Mi znamo kako”, dodao je Drinčić.

DNS Prijedor

dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-4 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-5 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-6 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-7 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-8 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-9 dns-prijedor-novi-clanovi-miska-glava-2