omarska-arhiva-detaljPripremajući se za predstojeće prvenstvo Druge lige Republike Srpske – grupa Zapad, fudbaleri Omarske su u prijateljskoj utakmici, poslije dobre igre, remizirali protiv prvoligaša Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 1:1(1:0).

Domaći su poveliveć u trećem minutu pogotkom Mirka Hrvaćanina iz penala. Prethodno je Jaćimović lijepim prodorom ušao u kazneni prostor gostiju, nakon čega je oboren što je bilo dovoljno za kazneni udarac.

Sloboda je izjednačila tri minute prije kraja, nakon nesmotrene reakcije golmana Begovića koji je upućenu loptu koja je išla van okvira gola skrenuo u sopstvenu mrežu.

Treba napomenuti da je ekipa Milenka Vulete dobila još jedno veliko pojačanje. Na golu je bio Mladen Jokić, povratnik u redove Omarske, koji je prethodne dvije sezone branio u Laktašima.

Domaći su nastupili u sljedećem sastavu: Jokić, Romanić B., Nišević D., Anđić, Nišević N., Zdjelar, Romanić Darko, Romanić Dejan, Krecelj, Hrvaćanin, Jaćimović. Još su igrali: Malešević, Panić, Grahovac, Višić, Pađan, Rosić, Ritan, Begović, Vujasin.

Raspored narednih pripremnih utakmica :
31.07. 2014. Omarska – Brdo
06.08.2014. Omarska – Krupa
09.08.2014. Sloboda Novi Grad – Omarska

Foto – arhiva