dnspd-novi clanovi (1)Gradska organizacija Demokratskog narodnog saveza Prijedor uručila je sinoć 60 članskih kartica novim članovima ove političke partije.

Svečanost je upriličena u sali Zavoda za izgradnju grada Prijedor a osim Milenka Đakovića, predsjednika GO DNS Prijedor, prisustvovali su joj njegovi potpredsjednici Mirko Sovilj, Zoran Stanisavljević i Ranko Vučković, kao i Lejla Rešić, ministarka za lokalnu upravu u Vladi RS.

-DNS Prijedor je tokom protekla dva mjeseca postao „bogatiji“ za oko 200 novih članova, a večerašnjem svečanom uručenju članskih kartica prisustvuje njih 60. Svima njima želimo dobrodošlicu u složnu porodicu Demokratskog narodnog saveza, kako bismo zajedno dalje radili na razvoju i dobrobiti grada Prijedora – rekao je Đaković, koji je i kandidat ove partije za gradonačelnika na lokalnim izborima.

On je dodao da sa novih 200, GO DNS Prijedor ima 12.700 članova.

Nakon obraćanja prisutnima i dobrodošlice novim članovima, Đaković je prisutnima uručio kartice, sa željom da naredni lokalni izbori budu uspješni za prijedorski DNS i donesu mu novu pobjedu u gradu na Sani.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

dnspd-novi clanovi (2) dnspd-novi clanovi (3) dnspd-novi clanovi (4) dnspd-novi clanovi (5)