rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (5)Zahuktavaju se pripreme Rudar-Prijedora za novu sezonu u kojoj će se klub takmičiti u Prvoj ligi RS koja počinje 6.avgusta.

Na treninzima su se pojavila i neka nova lica, igrači koji će nekoliko dana biti na „probi“ kako bi trener Jelisavac mogao da ocijeni njihov kvalitet.

Među njima se nalaze i dvojica najboljih igrača Borca iz Kozarske Dubice Borislav Dalić i Predrag Pralica te Rajko Pekija, igrač koji je prošao sve mlađe selekcije „rudara sa Sane“ a proteklih godina je nastupao za OFK Brdo i FSA Prijedor u Regionalnoj ligi RS.

ammar paunovicNakon opravdanog izostanka na početku priprema tu je ponovo pouzdani Bojan Burazor dok je status Ljubana Antonića još uvijek nejasan jer se nije pojavio.

Kako nezvanično saznajemo, na jučerašnjem treningu bio je i prvotimac Omarske Ognjen Jaćimović koji je i zimus prošao dio priprema Prijedorčana, pa ostaje da se vidi hoće li ovaj napadač pojačati konkurenciju kod trenera Zlatka Jelisavca.

Osim njega svoje mjesto u redovima „rudara sa Sane“ mogao bi potražiti i Ammar Paunović, mladi napadač koji je u prošloj sezoni igrao za Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

Tekst i foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – inmedia.ba/facebook

ognjen jacimovic fsa prijedor-laus (7) dalic-pralica