jelena govedaricaProšli mjesec je u Prijedoru održan još jedan u nizu scenski performans, 47 po redu,11 organizaciji bh. top modela Jelene Govedarice.

Moto je bio “trnovit put nije za svačija stopala tu se korača pameću”,uloge dvije sestre jedne starlete, druge koja gradi trnoviti put.

Naravno, Govedarica je tumačila lik jedne sestre, dok je glumica Mirela Predojević bila ona druga.

Kao i uvijek, kako to Jelena čini tokom svih performansa, bili su predstavljeni poznati bh. modni brendovi kroz teme pohlepe, prikrivanja pravog lica i želje da budemo ono što ne možemo.

– Sretna sam uvijek kada se uz gromoglasan aplauz okonča performans, a tako je bilo i ovog puta. Prijedorska publika zna ocijeniti prave vrijednosti pa je i ovaj put Narodno pozorište bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta – kazala je kratko Jelena Govedarica uz obećanje da će vrlo skoro opet napraviti nešto slično, ali i da će performanse početi izvoditi diljem Bosne i Hercegovine.

Inače, kako smo saznali, Jelena je uvrštena među 20 najseksepilnijih i najljepših manekenki na Balkanu, po glasanju raznih modnih stručnjaka.

Ona je to, slažu se svi, i zaslužila s obzirom na to da već deset godina uspješno plovi u svijetu mode, opstala je a njena karijera je više nego zavidna.

Expres Magazin

jelena govedarica (1) jelena govedarica-vera vjencanice (1) spring fashion show (1) peti rodjendan-models by jelena govedarica (2) fashion show april (2)