rudar prijedor-pres pred celik (1)U dobroj atmosferi u Rudar-Prijedoru očekuju nastavak prvenstva Premijer lige BiH i subotnji meč sa Čelikom.

Doduše, Zeničani su, uz Sarajevo, jedini rival kojeg u društvu najboljih nisu nikada savladali.

Na Gradskom stadionu „rudari sa Sane“ su sa njima svih pet puta remizirali, a kao gosti, poslije pet poraza, protekle jeseni prvi put osvojili bod u igri bez golova.

Pobjeda u Ljubiji, u prijateljskom odmjeravanju snaga sa liderom na tabeli Prve lige Republike Srpske, Krupom iz Krupe naa Vrbasu, od 2:0, bila je dobra uvertira i pozivnica navijačima da im pruže podršku, pristupom igri kakav bi trebao da bude i u preostalim prvenstvenim okršajima do završetka ve sezone, iako će se klub takmičiti i u Kupu grada Prijedora, kako bi mladi igrači dobili što više prilike.

rudar prijedor-pres pred celik (2)-Sama činjenica da Rudar-Prijedor nikada nije pobijedio Čelik dovoljno govori koliko je neugodan protivnik za nas. Iskreno se nadam da ćemo iskoristiti šansu da ostvarimo prvu pobjedu, kako protiv ekipe sa „Bilinog polja“ tako i u borbi za opstanak. Svi momci su zdravi, u trenažnom procesu su, a reprezentativnu pauzu iskoristili smo na najbolji mogući način. Nemamo povrijeđenih igrača, a nadam se da ćemo ponoviti ono što smo prikazali protiv Travnika, Sarajeva i Zrinjskog, jednu kvalitetnu igru, a to je prije svega da je krase hrabrost, odgovornost i borbenost, da ni rezultat neće izostati – rekao je šef stručnog štaba Prijedorčana Zlatko Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com