skupstina grada prijedoraOve srijede, 17. februara 2016. godine, sa početkom u 10:00 časova, biće održana 33. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa, na Dnevnom redu će se naći Program rada Skupštine grada Prijedora za 2016. godinu, Prijedlog Odluke o donošenju Regulacionog plana zone uz magistralni put M-4 Prijedor – Banja Luka i dijela naselja Orlovača, Prijedlog Rješenja o imenovanju Savjeta za izradu Regulacionog plana prostora uz korita rijeka Sane i Gomjenice na urbanom području Prijedora – Sekcija 1 i Sekcija 2, Prijedlog Rješenja o imenovanju Savjeta za izradu Regulacionog plana dijelova naselja Donja Puharska i Urije II faza (Sekcija 3) kao i Prijedlog Akcionog plana jačanja sistema socijalne zaštite i inkluzije u gradu Prijedoru sa fokusom na raseljena lica i povratnike za 2016-2017. godinu.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se i Prijedlog Rješenja o razrješenju direktora Pozorišta „Prijedor“ Prijedor, Prijedlog Rješenja o imenovanju direktora Pozorišta „Prijedor“ Prijedor, Informacija o realizaciji Programa korištenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje za 2015. godinu te Informacija o realizaciji Programa korištenja sredstava za podsticaj u preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima u 2015. godini.

Raspravljaće se i o Izvještaju o radu Fondacije za razvoj „Prijedor“ za 2015. godinu, Informacija o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – sjedište zamjenika Prijedor u 2015. godini, Informaciji o radu Javne ustanove Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – filijala Prijedor za 2015. godinu te Referatima iz imovinsko – pravne oblasti

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com