ofk brdo-zahvalnice prijateljima kluba (1)Uprava regionalnog ligaša Republike Srpske-grupa Zapad, OFK Brdo iz Hambarina, po tradiciji na kraju godine, uručila je zahvalnice pojedincima koji su svojim donacijama, ali i na druge načine doprinijeli uspješnim rezultatima ekipe,te radnim organizacijama i prijateljskim klubovima.

-Pohvalio bih zapažen rad i zalaganje, kako igrača, tako i članova Uprave. Postižemo dobre rezultate, na dostojanstven način predstavljamo svoje mjesto i grad Prijedor i prepoznatljivi smo u rangu u kojem igramo, ali i šire. Ipak, najviše zasluga za to imaju svi koji nas finansijski podržavaju i trudićemo se da i dalje opravdamo njihova ulagannja – rekao je sekretar kluba Bahrudin Džamdžić.

Priznanja je dodijelio predsjednik ovog sportskog kolektiva, Ismet Imširović, koji je takođe nagrađen, kao i član najužeg rukovodstva Samir Čaušević, koji mu je uručio plaketu.

ofk brdo-zahvalnice prijateljima kluba (2)Među dobitnicima je i gradonačelnik Prijedora Marko Pavić, u čije ime je zahvalnicu primio načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, Radan Vukadinović.

Zahvalnice su između ostalih dobili i Đuro Pilipović, Saud Begović, Milan Lukić, Seif Ošiljković, Mujo Mehmedagić, Senad Sarajlić, Mirsad Čaušević, Abdulah Dule Švraka, Mesud Čelić i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Senad Bratić, koji je bio među brojnim gostima.

Bilo je prijatno njihovo zajedničko druženje sa fudbalerima u sali Društvenog doma Hamarine na oproštaju od 2015.godine sa željom da naredna svima donese još više radosti i uspjeha.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com