cjb prijedor (2)Policijski službenici policijske stanice Prijedor 2, su 04.09.2015. godine zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Mercedes“ kojim je upravljalo lice G.M. iz Prijedora, a za kojeg su postojale osnove sumnje da je 31.08.2015. godine, u sportskoj kladionici u Zanatskoj ulici, počinio krivično djelo „Razbojništvo u pokušaju“.

Osumnjičeni je lišen slobode, i nad istim je izvršena kriminalistička obrada i kontrola na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno da je isti pozitivan na opojnu drogu heroin.

Daljom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni izvršio krivično djelo za koje se sumnjiči.

Nakon završene kriminalističke obrade uz konsultacije sa dežurnim tužiocem osumnjičeni je otpušten iz službenih prostorija, a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počiniocu.

CJB Prijedor

Podsjetimo, nepoznati počinilac je 31.08. uz prijetnju nožem od radnice kladionice, koja se nalazi u Zanatskoj ulici u Prijedoru, tražio da mu preda novac iz blagajne. Radnica je potom počela da vrišti a nepoznati počinilac je pobjegao.

Vezane vijesti:

NEUSPIO POKUŠAJ PLJAČKE: RADNICA KLADIONICE VRIŠTANJEM OTJERALA RAZBOJNIKA
http://www.prijedordanas.com/?p=28488