cjb prijedor (1)Lice čiji su inicijali E.B. (29) iz Prijedora uhapšeno je zbog sumnje da je ukralo automobil, a ukradeni “fijat tipo” vraćen je vlasniku čiji su inicijali B.L. iz Prijedora, saopšteno je danas iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti.

Automobil je ukraden 31. maja oko 19.00 časova sa parking prostora stambene zgrade u Ulici kralja Petra Prvog Oslobodioca u Prijedoru.

Policija je 21. avgusta uhapsila muškarca čiji su inicijali E.B. zbog sumnje da je na području grada Prijedora izvršio više krivičnih djela protiv imovine.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio tri krivična djela protiv imovine, a Okružnom tužilaštvu Banjaluka protiv njega je dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima krađa, teška krađa i oštećenje tuđe stvari.

Potom je kriminalističkom obradom utvrđeno da je počinio i krivično djelo oduzimanje motornog vozila, o čemu će takođe biti dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

SRNA

Nezvanično saznajemo da je uhapšen Edis Biondić zvani Amerikanac koji je ukrao automobil čiji je vlasnik Branislav Lujić.

www.prijedordanas.com