ak prijedor-prvenstvo rs za starije junioreNakon što su od 23. do 30. avgusta boravili na Sokocu u atletskom kampu reprezentacije Republike Srpske, članovi Atletskog kluba „Prijedor“ su učestvovali i na Prvenstvu Republike Srpske za starije juniore koje se održavalo u ovom gradu.

-Anja Trebovac je bila druga na 3.000 metara a isti rezultat ostvarila je i Teodora Pjević na 1.500 metara, Mirko Cvijić je zauzeo 4. mjesto na 800 metara a isti rezultat je ostvarila i Arijana Dizdarević u trci na 100 metara – rekao je Zoran Radinović, trener AK „Prijedor“.

On je istakao da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, naročito kada se uzme u obzir činjenica da su sve četvoro 2000. godište i takmičili su se sa starijim rivalima.

-U narednom periodu ćemo se spremati za ekipno seniorsko Prvenstvo BiH i RS u krosu koje će biti održano krajem septembra u Prnjavoru, a ujedno predstavlja izborno takmičenje za reprezentaciju BiH koja će u novembru učestvovati na Balkanskom kros prvenstvu u Zagrebu – dodao je Radinović.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com