osnovan go sns prijedor (1)Prijedorska politička scena bogatija je za još jednu partiju koja je parlamentarna na nivou Republike Srpske.

U gradu na Sani sinoć je održana Izborna skupština Gradskog odbora Prijedor Stranke Napredna Srpska (SNS) na kojoj su izabrani organi ove političke partije.

Za predsjednicu GO SNS Prijedor izabrana je Milijana Bradić, doktor veterinarske medicine, vlasnica privatne firme „Vetmedik“ i majka troje djece.

-Naš osnovni cilj je da SNS u Prijedoru postane respektabilna politička partija, da stabilizujemo i omasovimo članstvo stranke, a kao dugoročni cilj mogu navesti da želimo da uđemo u Gradsku skupštinu u Prijedoru na narednim lokalnim izborima 2016. godine – rekla je Bradićeva.

osnovan go sns prijedor (2)Za potpredsjednika je izabran Darko Vranješ, a 55 prisutnih delegata je odabralo i 11 članova Gradskog odbora te šest članova Predsjedništva SNS Prijedor.

Skupštini je prisustvovao predsjednik Stranke Napredna Srpska i poslanik u NSRS Adam Šukalo, predsjednik Izvršnog Odbora gospodin Zoran Pribišić te potpredsjednici SNS Goran Đorđić i Aleksandar Čavić, te gosti iz Opštinskih odbora SNS Oštra Luka i Krupa na Uni.

-Drago mi je da smo i u Prijedoru osnovali Gradski odbor Stranke Napredna Srpska i moram reći da je Milijana Bradić prva žena na čelu nekog od Gradskih ili Opštinskih odbora naše partije. Ostaje nam još samo da osnujemo GO u Banjaluci nakon čega ćemo biti spremni da punim kapacitetom krenemo u političko djelovanje i pripremu za naredne izbore – rekao je Adam Šukalo, predsjednik SNS.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

osnovan go sns prijedor (3) osnovan go sns prijedor (4) osnovan go sns prijedor (5) osnovan go sns prijedor (6) osnovan go sns prijedor (7) osnovan go sns prijedor (8)