Leotar – Omarska 1-0

Cmiljanović ‘70 (pen)

Sudija: Ilić Igor (Pale) Gledalaca: 200

Žuti kartoni: Leko (Leotar) Kopanja, Nišić L, Jovičić (Omarska)

Crveni karton: Dunđerija Ammar (Leotar) u 85.minutu

Leotar: Vidaković, Milović (Kapor), Cmiljanović, Babić, Begić (Glogovac), Leko, Tatar (Đuderija), Mariaga, Vasiljević, Paranos (Kolak), Milić (Šušnjar). Trener: Oleg Ćurić.

Omarska: Zgonjanin, Kopanja, Kralj, Panić (Marin), Krecelj, Stojnić, Jaćimović, Nišić L, Jovičić, Nišić Đ, Domuzin (Kovačević). Trener: Saša Keranović.

Omarska je po prvi put u svojoj istoriji gostovala u Trebinju i nažalost nastavila sa serijom poraza na gostovanjima. Ovaj put zaista imamo za čim da žalimo, jer Leotar za svih 90. minuta nije stvorio ni jednu pravu priliku, a pobjedio je golom iz nesretnog penala u 70. minutu.

U prvom poluvremenu viđeno je zaista malo toga, faktički niti jedna prilika. Leotar je imao više loptu u svom posjedu, ali golman Zgonjanin nije ni jednom imao potrebe da interveniše. Omarska je veoma dobro stajala na terenu i nije dozvolila domaćinu da ozbiljnije zaprijeti. Sa druge strane, Omarska je pokušavala da zaprijeti iz tranzicije, u nekoliko navrata otvorila se dobra kontra, ali nedostajao je dobar poslednji pas da bi se ugrozio gol Leotara. Tako je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 0-0.

Ni u drugom poluvremenu nije bilo prilika, sve do kobnog 70. minuta. Tada je nakon jednog kornera Jaćimovića lopta u gužvi pogodila u ruku, a sudija Ilić je pokazao na penal. Siguran izvođač je bio Cmiljanović i donio svom timu sva tri boda.

Nakon tog pogotka Omarska je pokušala doći do izjednačenja, ali nije uspjela postići gol. U 85. minuti Leotar ostaje s igračem manje na terenu jer Đuderija koji je ušao u drugom poluvremenu dobija drugi žuti kartoni i morao je da napusti teren.

Moramo reći, ogorčeni smo suđenjem i na današnjoj utakmici, kao i na prethodnoj. Djeluje kao da svi smatraju da ćemo ispasti iz lige. Sve ovo je već veoma bolno i frustrirajuće i za upravu i za igrače, ali i za navijače. Radi se dobro, trenira, igrači se bore na terenu, niko nas nije nadigrao, ali nikako da trud i rad budu nagrađeni i rezultatima. Šta i kako dalje, vidjećemo, već sledećeg vikenda dolazi na u goste ekipa Laktaša koja se bori za titulu. Samo se možemo nadati da će bar suđenje biti korektno, pa da se rezultat odluči na terenu.

FK Omarska