Osnovni sud u Prijedoru
ul. Akademika Jovana Raškovića broj 6
79101 Prijedor

JAVNI KONKURS
za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

I Naziv i opis radnog mjesta
1. “Referent za unos dokumenata i upravljanje predmetima”-1 izvršilac

II Opšti uslovi koje svi kandidati moraju ispunjavati :
-da je državljanin BiH ili Republike Srpske
-da je stariji od 18.godina
-da ima opštu zdravstvenu sposobnost
-da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanjem poslova u sudu i
-da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini tri godine prije objavljivanja konkursa.

III Posebni uslovi:
-SSS, završena srednja škola u četvorogodišnjem trajanju, IV stepen, najmanje 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru.

IV Potrebna dokumenta:
Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da dostave dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, i to foto-kopije sljedećih dokumenata:
-lične karte ili pasoša
-diplome o završenoj stručnoj spremi
-potvrde(uvjerenja) o traženom radnom iskustvu a ispunjenost drugih uslova iz konkursa kandidati dokazuje izjavom koja je sastavni dio Prijave na javni konkurs a koja se može preuzeti u elektronskom obliku na službenoj internet stranici suda ossud-prijedor@pravosudje.ba .

V Rok za podnošenje prijava
Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske”.

VI Ostalo
Izabrani kandidat će biti dužan da u roku od 7 dana o dana objavljivanja rezultata javne konkurencije na oglasnoj tabli suda dostavi Komisiji originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata: izvod iz matične knjige rođenih,uvjerenje o državljanstvu, uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti,diplome o odgovarajućoj stručnoj spremi, potvrde o traženom radnom iskustvu, pismenu izjavu ovjerena od strane nadležnog organa sljedeće sadržine: “Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da nisam otpuštan/a iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa” (takođe izjava dostupna na njeb stranici suda) dok će sud uvjerenje o neosuđivanosti pribaviti službenim putem za lice koje bude izabrano.

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće uzimati u razmatranje.

Svi kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove biće pozvani na ulazni intervju o čemu će biti obavješteni pisanim putem.

Prijave se dostavljaju poštom, sa naznakom „za konkurs” ili lično na adresu: Osnovni sud u Prijedoru, ul. Akademika Jovana Raškovića broj 6, Prijedor.

Zavod za zapošljavanje RS
Foto – ilustracija