Šef Izbornog štaba SNSD-a Prijedor Slobodan Javor izjavio je da je u tom gradu ostvarena još jedna očekivana, veličanstvena pobjeda ove stranke.

“Najvažnije je da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Pobjeda je čista kao suza. Možemo da kažemo da je predsjednik /Republike Srpske/ Milorad Dodik, a srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović. Ono što je navažnije – odnijeli smo pobjedu na sva četiri nivoa”, izjavio je Javor novinarima u Prijedoru.

On je naveo da su se iz Prijedora šalje poruka da se narod Republike Srspke, a pogotovo građani Prijedora, opredijelili za nastavak ove politike i sjajne saradnje između lokalnog i republičkog nivoa, te prepoznali politiku koju je vodio SNSD.

“Zahvaljujem i našim koalicionim partnerima što su nam pružili podršku. To je isto bilo očekivano. Idemo dalje, sutra je novi radni dan, nastavljamo istim tempom, kao da nisu bili izbori. Iako sljedeća godina nije izborna, mi ćemo nastaviti sa radom i projektima koje smo započeli”, rekao je Javor.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dragoslav Kabić zahvalio je sugrađanima koji su u demokratskoj atmosferi ponovo pokazali svoje lice i pokazali da SNSD vodi ispravnu politiku.

“Zahvaljujem svim našim glasačima, aktivistima, članovima, koji su iznijeli ovu veliku pobjedu. Nadam se da ćemo i u budućem periodu ostvarivati ovakve rezultate”, rekao je Kabić.

SRNA