milica pancic na postoljuU organizaciji Tekvondo kluba „Derventa“ iz Dervente i Tekvondo Asocijacije Republike Srpske, proteklog vikenda održana je Mala Olimpijada na kojoj je učestvovalo 360 takmičara iz 24 ekipe sa prostora bivše Jugoslavije.

Na ovom takmičenju nastupilo je i sedam takmičara Tekvondo kluba „Spartakus“ Prijedor i svih sedam je osvojilo medalje. Najbolji u svojim konkurencijama su bili i osvojili zlatne medalje Milica Pančić i Stefan Stojnić, druga mjesta su osvojili David Velaula (izgubio finalnu borbu zbog povrede) i Anđela Grabež, treća mjesta i bronzane medalje osvojili su Milica Marmat, Mirela Radić i Miloš Grujić.

Milica Pančić je pobijedila tri borbe, svaku ubjedljivo sa 20 poena razlike te je u ukupnom zbiru osvojila 68 poena što ju je rangiralo kao najbolje plasiranu kadetkinju turnira.

-S obzirom da su svi naši mladi takmičari koji su učestvovali na ovom takmičenju osvojili medalje, ovaj rezultat je odličan za naš klub i biće dobar podstrek za naše članove da vrijedno treniraju i nastupaju – rekao je Stevica Dronjak, trener Tekvondo kluba „Spartakus“ Prijedor.

Grad na Sani pored TKD kluba „Spartakus“ predstavljali su i TKD klub „Kozara“ i TKD klub „Ljubija“.

Tekst i foto –Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com