stk prijedor-mladi aktivniPrijedorski stonoteniseri bili su veoma aktivni proteklog vikenda.

Na otvorenom turniru mladih u Modriči nastupilo je osmoro prijedorskih stonotenisera a najuspješnije su bile mlade takmičarke Marija Gnjatić koja je osvojila prvo mjesto i Dragana Rašula koja je bila druga. Iz Prijedora su na ovom turniru još nastupili: Đorđe Radulović, Stefan Kokot, Ljubiša Marčeta, Marko Kamšak, Petar Veselinović i Saša Latinčić.

Na pojedinačnom kadetskom prvenstvu BiH u Foči nastupili su prijedorski kadeti Petar Vučković, Pavle Puzigaća i Marija Gnjatić. Medalju je osvojio Petar Vučković u paru sa Emirom Mujičićem iz Banjaluke a Pavle Puzigaća se plasirao među osam najboljih pojedinačno.

Na međunarodnom veteranskom turniru „Sombor Open 2015“ nastupili su prijedorski veterani Slavko Antonić i Milenko Vujaković. Na ovom vrlo jakom turniru nastupilo je stotinjak takmičara iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Slovačke i BiH. Plasman među osam najboljih ostvario je Slavko Antonić u svojoj starosnoj kategoriji.

Sljedećeg vikenda prijedorske stonotensierke u Ilijašu će nastupiti KUP-u BIH. Prijedorčanke su među najozbiljnijim kandatima za osvajanje ovog takmičenja a najozbiljniji konkurent im je ekipa sarajevskog STK „Spin 2012“.

STK Prijedor