Povodom održavanja Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banja Luka 2022” i prolaska učesnika ove sportske manifestacije područjem koje operativno pokriva Policijska uprava Prijedor obavještavamo građane da će dana 16.04.2022. godine u vremenskom periodu od 11,30 do 16,00 časova na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M1-108 Banja Luka – Prijedor i Prijedor – Novi Grad.

U vremenskom periodu od 15,30 do 16,00 časova sukcesivna obustava saobraćaja biće na snazi i na području grada Prijedora u ulicama Akademika Jovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavska, Uskočka, Miloša Obilića, Žarka Zgonjanina, Vojvode Putnika, preko nadvožnjaka u naselju Pećani i dijelom magistralnog puta Prijedor – Novi Grad do kružnog toka na raskrsnici sa magistralnim putem M1-108 Prijedor – Banja Luka, kao i dijelom ulice 29. novembra.

Potpuna obustava saobraćaja u periodu od 07,00 do 17,00 časova biće na snazi u ulicama Akademika Jovana Raškovića od raskrsnice sa ulicom Miloša Obrenovića do kružnog toka, dio ulice Miloša Obrenovića od raskrsnice sa ulicom Akademika Jovana Raškovića do ulice Zanatska i ulica Zanatska do raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića.

U cilju bezbjednosti svih učesnika sportske manifestacije kao i učesnika u saobraćaju apelujemo na vozače da u navedenom vremenskom intervalu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

PU Prijedor