renco davidiOtpravnik poslova Delegacije EU u BiH Renco Davidi sutra će obići nekoliko lokacija u Prijedoru kojima je pružena finansijska podrška u okviru Programa EU za oporavak od poplava.

Davidi će u 11.10 časova prisustvovati svečanosti povodom zvaničnog obilježavanja završetka radova u Osnovnoj školi “Dositej Obradović”, koja je obnovljena u okviru Programa za oporavak od poplava koji finansira EU.

Izjave za medije Davidija i direktora škole Stevice DŽogazovića predviđene su za 11.55 časova, saopšteno je iz Delegacije EU u BiH.

Davidi će u 12.20 časova posjetiti preduzeće “Lim Profi”, jedno od malih i srednjih preduzeća u BiH kojima su dodijeljena sredstva EU za podršku oporavku poslovanja nakon razornih poplava u maju.

Davidi će u 13.00 časova obići put u Mjesnoj zajednici Kalata u Kozarcu koja je obnovljena u okviru Programa, kao i radove na sistemu za grijanje u Osnovnoj školi “Kozarac” koje finansira EU.

Posjeta Osnovnoj školi “Kozarac” planirana je za 13.15 časova, nakon čega će se u 13.35 časova Davidi i direktor škole Mirzet Mujčić obratiti novinarima.

SRNA