Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je SNSD jedna velika porodica i je okupljanje glavno obilježje ove stranke.

“Mi se okupljamo i na taj način pokazujemo pripadnost. Mi smo ovdje jedna velika porodica”, izjavio je novinarima Dodik, koji večeras prisustvuje druženju više od hiljadu članica ove stranke, koje je povodom 8. marta organizovao Aktiv žena SNSD-a Prijedor.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da je ovo tradicionalno okupljanje i da je riječ o jednom od najvažnijih, najvećih i najbolje organizovanih gradskih odbora SNSD-a.

“Mi, kao politička partija, poklanjamo veliku pažnju onome što jesu potrebe žena, ali isto tako žene su važna karika u svim našim izbornim pobjedama”, naglasila je Cvijanovićeva.

Novoizabrani predsjednik Gradske organizacije SNSD-a Prijedor Dragoslav Kabić rekao je da je ovo večerašnje okupljanje lijepa slika i poruka koja se šalje.

“Ovdje večeras tradicionalno nastavljamo obilježavanje 8. marta u organizaciji Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a koje nismo imali prethodne dvije godine zbog pandemije. Nadamo se da su svi ti problemi iza nas i da ćemo se i dalje okupljati na ovakav način da sugrađankama čestitamo njihov praznik”, rekao je Kabić.

Ovom događaju večeras je prethodila redovna Izborna konferencija Gradske organizacije SNSD-a Prijedor na kojoj je, osim Kabića kao novog predsjednika, izabrano i novo rukovodstvo Gradske organizacije. Izbornoj skupštini prisustvovali su i Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

SRNA