“Vrijeme je da Prijedor izađe iz v.d. stanja i da se podrži domaća privreda”, rekao je Goran Predojević sinoć u Donjem Petrovom Gaju.

On je istakao da promjene počinju 12. decembra.

“Ne glasate vi za Gorana Predojevića, već za ove ovdje mlade ljude, za budućnost svoje djece i unuka. Da ostanu ovdje, da ovdje rade, grade, žive”, rekao je kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred Koalicije “Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP”.

Da bi to bilo moguće, kako kaže, potrebna je pomoć domaćim privrednicima “kroz ukidanje komunalnih taksi i subvenvionisanje 10 miliona KM beskamatnih kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa”.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a je istakao da će pobjeda Gorana Predojevića biti pobjeda ZA Prijedor i da je cilj ove političke borbe da ljudi “ne lome sami slavski kolač” i da se odavde odlazi samo turistički.

“Biće to pobjeda pristojnosti, kulture obrazovanja, pobjeda nad podjelama. Pripala vam je čast da se prvi obračunate sa ovim nenarodnim režimom”, poručio je Nešić prisutnima.

Živko Rosić, predstavnik Gradsko odbora SDS-a govorio je o saradnji SDS-a, DNS-a i PDP-a i rekao da SDS iskreno podržava Gorana Predojevića koji je humanista i vrijedan čovjek.

Miodrag Deretić, predsjednik Gradskog odbora PDP Prijedor rekao je da se mora sa dnevnog reda skinuti asfaltiranje puteva i da se tome mora pristupiti sistemski, te da je važno da se na dan izbora sačuva izborna volja građana.

Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP

**sponzorisana objava