Postojalo je interesovanje brojnih klubova, ali Siniša Saničanin vjeruje da je doneo pravu odluku!

Fudbaleri Partizana su već uveliko na pripremama u Sloveniji, gdje Aleksandar Stanojević sprema ekipu za izazove u prethodnoj sezoni.

Tokom ljeta, glavni cilj biće borba za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, a jedno od pojačanja koje bi u tome trebalo da pomogne jeste Siniša Saničanin.

Štoper iz Prijedora, koji je ovog ljeta stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Vojvodinom, želi da se brzo nametne i potvrdi svoj kvalitet, ali otkriva i da je za njega postojalo interesovanje Crvene zvezde i lisabonskog Sportinga!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio dovođen u vezu sa dva kluba, ali je njegov izbor bio Partizan, rekao je za “Informer”.

“Ta priča za Sporting postojala je još prošle godine. Nije to bila konkretna ponuda, ali rečeno mi je da su pratili moje igre i to kako se razvijam. Stvarno je velika stvar kada čujete da vas tako veliki klub ima na oku. I na zimu sam imao ponude i iz Srbije i iz inostranstva, ali sam odlučio da do ljeta ostanem u Vojvodini. Htio sam da završim sezonu, pa da mirne glave izaberem novi klub”, počeo je Saničanin.

Na pitanje da li je jedna od tih ponuda bila iz Crvene zvezde, štoper Partizana poručuje:

“Bilo je nekih priča, ali samim tim što sam ovdje jasno je šta sam odlučio. Tako da, nema tu šta da se kaže. Zaista sam ubijeđen da sam donio najbolju odluku, nadam se da ćemo zajedno imati mnogo uspjeha.”

Saničanin najavljuje i koji su ciljevi Partizana za sezonu 2021/22.

“Moja želja je da osvojimo titulu i Kup na kraju sezone. Ekipa je odlična i vjerujem da ćemo biti konkurentni da se umiješamo u tu borbu. Najavljuje se dolazak novih igrača, a vjerujem da ćemo uz dobar pristup moći da se borimo za najviše ciljeve. Svaku utakmicu ćemo shvatiti ozbiljno i ne smijemo da pravimo kikseve, to je najvažnije”, poručio je Siniša Saničanin.

MONDO/Informer