Danas počinje druga polusezona Prve lige RS, a na Gradskom stadionu u Prijedoru, Rudar-Prijedor će ugostiti ekipu Željezničara iz Banja Luke.

Meč je zakazan za 14 časova, i nažalost, biće odigran bez prisustva publike.

Ovim povodom, održana je i konferencija za medije.

Boris Savić, šef stručnog štaba žuto-plavih, izjavio je: “Prošlogodišnju utakmicu sa sutrašnjim rivalom ne pamtimo baš po dobrom, remizirali smo bez golova, iako smo imali jedanaesterac i završili smo meč sa igračem više. Željezničar je doveo 3-4 pojačanja, od kojih se ističu Bilal i Marković koji imaju i premijerligaško iskustvo. Uz sav respekt, i njihovu računicu da dođu i uzmu bodove u Prijedoru, mislim da će krajnji ishod utakmice zavisiti isključivo od nas. Željo nikom nije lak rival, igraju dosta agresivno, uz puno trčanja, ali mi sutra imamo samo jedan cilj, a to je pobeda, i očekujem da ćemo taj cilj i ostvariti.”

Kapiten Nemanja Pekija je dodao: “Mislim da ulazimo spremni u nastavak sezone, nakon duge pauze. Ekipa se dodatno pojačala, imali smo dobre provjere na pripremama, i protiv Željezničara očekujemo pobjedu i što bolje otvaranje ostatka prvenstva.”

rudar-prijedor.com