fsa 2014-15Fudbaleri regionalnog ligaša Republike Srpske, ekipe FSA Prijedor, u prijateljskom odmjeravanju snaga po teškom terenu Gradskog stadiona u Kozarskoj Dubici, remizirali su protiv Borca igrajući 2:2.

Dubički drugoligaš je poveo u 30.minuti golom Igora Burazora i prvo poluvrijeme riješio je u svoju korist sa 1:0.

U nastavku pogocima dvostrukog strijelca Miloša Stevića u 58. i 69.minuti izabranici Nenada Bašića napravili su preokret, da bi tim domaćih, koji sa klupe vodi Prijedorčanin Željko Knežević izjednačio preko Borislava Dalića u 80.minuti.

-Zadvoljan sam izdanjem koje smo prikazali. Realno gledano bili smo bolji i mogli smo i do pobjede, ali rezultat je u ovim provjerama u drugom planu, već prije svega želimo dobro da uigramo sve linije. Mnogo će nam značiti pojačanja, nekadašnji prvotimac Rudar Prijedora Goran Kecman, koji je igrao u Austriji, Darko Čačić (Sloga, Rakelići) i Denis Mujadžić (OFK Brdo, Hambarine), vjerujem da ćemo spremni dočekati nastavak takmičenja i opravdati dobrim igrama svoju debitantsku sezonu u trećeligaškom rangu Srpske – istakao je Nenad Bašić.

FSA Prijedor je nastupio u sastavu: Medić, Runić, Rečević, Čačić, H.Kaltak, Kecman, Prokopić, Rudak, S.Kaltak, Stević, Mršić, a još su igrali: Vuković, Karanović, Mujadžić, Karupović, Basrak, Došenović, Sarić.

N.Đerić/A.Drakulić
Foto – arhiva