Pripremna utakmica

Omarska: FSA 7:2

0:1 – 17’ Stević, 1:1 – 19’ Rosić B, 2:1 – 31’ Panić, 3:1 – 49’ Grahovac, 4:1 – 58’ Panić, 5:1 – 78’ Kvočka, 6:1 -.84’ Rosić B, 7:1 – 86’ Rosić B, 7:2 – 88’ Stević

Omarska:
Drinić, Anđić, Nišević, Romanić B, Jokić, Grahovac, Zdjelar, Romanić Darko, Krecelj, Panić, Rosić
Ušli: Rosić Đ, Ratković, Stojnić, Vračar, Kvočka, Timarac, Romanić S, Romanić Dragan, Radanović
Trener: Milenko Vuleta

Omarska je odigrala i treću pripremnu utakmicu i ponovo bila ubjedljiva. Savladala je ekipu FSA iz Prijedora sa 7:2, a posebno raduje činjenica da je trener Vuleta na teren izveo dvadeset fudbalera i da se pokazalo da na sve njih može ozbiljno računati.

Utakmica je počela otvoreno, s tim da je Omarska imala stalnu inicijativu, a gosti su vrebali iz kontranapada. U 17. minutu gosti odigravaju lijepu akciju i preko Stevića dolaze u vođstvo od 1:0. Ipak, samo dva minuta kasnije Romanić Darko sjajno upošljava Rosić Branka koji izjednačava rezultata. U 31.minutu Rosić odlično centrira, a Panić u šesnaestercu primiruje loptu i lucidno savladava golmana gostiju. Rezultatom 2:1 se i otišlo na odmor.

Na samom početku drugog poluvremena viđena je najljepša akcija na utakmici. Krecelj je potvrdio da je pravi majstor, fudbalskom čarolijom je izbacio kompletnu odbranu gostiju i sjajno uposlio Grahovca koji je sa ivice šesnaesterca lobovao istrčalog golmana i povisio na 3:1. U 58.minutu Panić postiže još jedan lijep gol manirom iskusnog strijelca i tad je već bilo jasno da će Omarska i danas ubjedljivo pobjediti.

Trener Vuleta je u drugom poluvremenu uveo čak devet novih igrača, no napadi Omarske protiv već umorne ekipe gostiju su se samo pojačali. Do kraja su domaći postigli još tri gola, a gosti su preko Stevića smanjili na konačnih 7:2. Kao što smo rekli, domaće navijače posebno raduje igra igrača koji su ušli u drugom poluvremenu i pokazali da se na njih zaista ozbiljno može računati.

FK Omarska