rudar prijedor-prozivka omladinci-januar (1)Nedjeljnom prozivkom i prvim treninzima koji su održani u ponedjeljak, počele su pripreme kadetske i juniorske selekcije FK Rudar-Prijedor.

Mladim igračima „rudara sa Sane“ obratili su Predrag Šorga, član UO „Rudar-Prijedora“ zadužen za Omladinski pogon, novi šef stručnog štaba kluba Zoran Bujić, te novi treneri kadeta i juniora.

-Imenovanjem novog trenera prve ekipe došlo je do određenih izmjena i u omladinskim selekcijama. Novi koordinator Omladinskog pogona je Saša Keranović, trener U-18 selekcije (juniori) je Srđan Marjanović, trener U-16 selekcije (kadeti) je Branko Ilinčić, privremeni trener U-14 ekipe je Nikola Bevandić, U-12 selekciju vodi Dino Sikirić, U-10 Nikola Ćulibrk a najmlađu selekciju U-8 vodiće Veljko Janjetović koji je ujedno i sekretar Omladinskog pogona – rekao je Predrag Šorga.

On je potvrdio da će se na početku priprema raditi na raspoloživim terenima (Gradski stadion, „Suvi Prijedor“, Ljubija) te u teretani, a tokom mjeseca februara planirane su i kraće pripreme u toplijim krajevima.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
rudar prijedor-prozivka omladinci-januar (2)