Materijali Nacrta Plana parcelacije za autoput dionica Banjaluka – Prijedor na teritoriji grada Prijedora po skraćenom postupku (dionica na području teritorije grada Prijedora) i Nacrta Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu autoputa dionice Banjaluka – Prijedor, u vrijeme trajanja javnog uvida, tj. od 20.02. do
05.03.2020.godine izloženi su u prostorijama Gradske uprave Grada Prijedora (ulaz za stranke, prostorije Odjeljenja za prostorno uređenje, drugi sprat).

Uvid u Nacrte navedenih dokumenata može se izvršiti svakim danom osim subote, nedelje i državnih praznika u vremenu od 7,30 do 15,30 časova u prostorijama Odjeljenja (kancelarije br. 48 i 55), kao i u vremenu od 8,00 do 16,00 kod predstavnika nosioca izrade Plana i Izvještaja (Instutut za građevinarstvo „IG“ d.o.o. Banjaluka, ulica Kralja Petra I Karađorđevića br. 92-98, Banjaluka), prema Obavještanju za javnost objavljenom u „Glasu Srske“ i „Nezavisnim novinama“ od 12.02.2020.godine.

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Prijedora mole sva zainteresovana lica da blagovremeno izvrše uvid u materijale Nacrta navedenih dokumenata.

Nacrt plana koji možete uvećati i detaljnije pogledati možete pronaći OVDJE

VAŽNA NAPOMENA:
Zbog veličine fotografije, njeno učitavanje traje nešto duže, ali je bitno da je možete dovoljno uvećati kako biste vidjeli ono što vas zanima.