radovi-voda-masinska i elektrotehnicka (1)Direktor Mašinske škole Zoran Radinović potvrdio je da će u ovoj školi nastava početi na vrijeme, 19. januara, jer će radovi koji se u njoj izvode na sanaciji zastarjelih vodovodnih cijevi biti završeni do kraja ove sedmice.

“Mimo ovih međunarodnih programa, naše dvije škole, Mašinska i Elektrotehnička škola koje se nalaze u jednom objektu, uz podršku lokalne zajednice provode projekat postavljanja novih vodovodnih instalacija koji je vrijedan 3.075 KM”, rekao je Radinović.

On je naglasio da su ovi radovi bili neophodni, jer je zbog dotrajalih cijevi dnevni gubitak bio tri do četiri kubna metra vode.

“Voda je tekla i vodomjer je radio i kada se zatvore sve česme, tako da je potrošnja po školama sa nekih 250 KM mjesečno porasla do 1.000 KM, što su bili ogromni gubici na mreži i veliki trošak za naše škole”, rekao je Radinović.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

radovi-voda-masinska i elektrotehnicka (2) radovi-voda-masinska i elektrotehnicka (3) radovi-voda-masinska i elektrotehnicka (4)