Fudbalski klub “Rudar-Prijedor” bio je domaćin donatorske večeri koja je okupila brojne privrednike ,sponzore i donatore te sportske radnike i ljubitelje fudbala.

Time je realizovana ideja novog rukovodstva ovog prijedorskog kluba sa tradicijom dugom preko 90 godina da na jednom mjestu okupe stare i potencijalne nove partnere kluba kako bi im prezentovali ponudu o saradnji.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Darko Milunović je pozdravljajući učesnike ove večeri istakao da se nada da će ovo druženje postati tradicija, a da će rezultat ove donatorske večeri biti takav, da će ovaj klub dobiti značajnu podršku svih koji žele i mogu da ga podrže u daljem radu.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je obraćajući se prisutnima istakao da su se učesnici ove večeri okupili na jednom mjestu sa plemenitom i dobrom namjerom da sportistima, članovima ovog kluba omogući dalji rad i bolje uslove za bavljenje ovim sportom.

“Rudar je klub duge tradicije i kroz koji su prošle plejade igrača i jako mnogo sportskih radnika koje pamtimo i nadamo se da će ovaj klub zadržati svoje mjesto u svijetu fudbala, a da ćemo svi zajedno pokušati da mu pomognemo, zato smo se i okupili ovdje, da podržimo fudbal u Prijedoru i naš Rudar”, rekao je Đaković.

Iz kluba su najavili da će tokom večeri ponuditi više različitih sponzorskih paketa kao što su zlatni, srebrni ili premijum, a u zavisnosti od odabranog, “Rudar-Prijedor” svojim sponzorima pruža određene komercijalne usluge.

“Cjenovni raspon sponzorskih paketa kreće se od 1.200 do 80.000 KM godišnje, ali spremni smo prihvatiti i veće ponude, ukoliko ih bude” rekao je direktor “Rudara sa Sane” Boris Srdić.

Ovom događaju su prisustvovali i Mario Đuran pomoćnik ministra za sport i Dalibor Tomaš savjetnik predsjednika Vlade RS.Inače, tri glavna sponzora “Rudar-Prijedora” su Grad Prijedor, ArcelorMittal Prijedor i RŽR “LJubija”.

www.prijedorgrad.org