Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, prilikom sprovođenja aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, dana 26.11.2018. godine, u Prijedoru, izvršili su zaustavljanje i kontrolu lica P.D. (1990) iz Kozarske Dubice, te privremeno oduzeli jedan zamotuljak sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 2,35 grama, i jedan zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne bruto mase 3,39 grama.

Preduzimajući dalje aktivnosti, dana 30.11.2018. godine, u Kozarskoj Dubici, policijski službenici izvršili su kontrolu lica M.L. (1995) iz Kozarske Dubice, kom prilikom su pronašli i privremeno oduzeli dvije providne PVC vreće u kojoj se nalazilo više desetina zamotuljaka sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 31,9 grama, i zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne bruto mase 0,4 grama.

Nad licima P.D. (1990) i M.L. (1995) je izvršena kriminalistička obrada od strane policijskih službenika PU Prijedor, koji nastavljaju sa daljim aktivnostima na utvrđivanju krivične ili prekršajne odgovornosti lica.

PU Prijedor