-Plaćeno političko oglašavanje-

U Prijedoru je sinoć održana centralna predizborna tribina Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Pred punom dvoranom “Mladost” predstavljeni su kandidati kao i program ove stranke za naredne izbore.

Tribini su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, za srpskog člana Predsjedništva BiH te potpredsjednica stranke Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Prisutnima su se obratili kandidati SNSD-a iz Prijedora u Izbornoj jedinici 1 za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dražen Vrhovac (nosilac liste), Gorana Bosančić, Svjetlana Popović, Dragoslav Kabić i Slobodan Javor, kao i Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD Prijedor i kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, te nosilac ove liste u Izbornoj jedinici 1 Nebojša Radmanović.

-Zajedno sa narodom i koalicionim partnerima, SNSD je u Prijedoru činio sve da u ovom gradu budu riješeni mnogi komunalni problemi. Zato SNSD i ima veliku podršku ovdje. Obezbijedili smo još 1,5 miliona KM za uređenje određenih putnih pravaca i to će biti urađeno što prije bude moguće – rekao je Dodik.

-Očekujem apsolutnu pobjedu SNSD-a što dokazuje i ova podrška u punoj dvorani ovdje u Prijedoru. Idemo polako, gradimo i jačamo naše institucije i sigurna sam u izborni trijumf ali i u veliki uspjeh Republike Srpske – rekla je Cvijanovićeva.

-Uzdamo se u Milorada Dodika i Željku Cvijanović da će i dalje biti najveći i najjači zaštitnici Republike Srpske. Ne samo zato što su do sada uradili i izgradili puno toga u Prijedoru već će se tako nastaviti i dalje, i ovdje i širom RS – rekao je Bursać.

-Ne mjere se samo ljudi po onome što ostave iza sebe. I političke partije se cijene i mjere po projektima koje ostave iza sebe. A Savez nezavisnih socijaldemokrata iza sebe ima najveće projekte u Republici Srpskoj. Od istoka do zapada, od sjevera do juga. Nije SNSD najveći samo zbog toga što radi i gradi. SNSD pred sebe postavlja najveće izazove i ciljeve – rekao je Vrhovac.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com