Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje, s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela „Razbojništvo“, koje je izvršeno dana 28.06.2018. godine, oko 22,00 časova, u mjestu Donji Volar, grad Prijedor.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da su dva nepoznata maskirana lice, ušla u nezaključan objekat privatnog vlasništva, te fizički napala jedno lice, zadajući mu više udaraca po glavi i tijelu, nakon čega su od oštećenog, uz prijetnju upotrebe oštrog predmeta noža i šarafcigera, otuđila novac u iznosu oko 300 KM, a zatim se udaljila sa lica mjesta.

Navedeno lice se zbog zadobijenih povreda obratilo u Službu hitne medicinske pomoći u Prijedoru, nakon čega je upućeno u Opštu bolnicu u Prijedoru, gdje mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je i zadržano na daljem liječenju.

O navedenom je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a uz čiji nadzor policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršilaca navedenog krivičnog djela.

PU Prijedor
Foto – ilustracija