avaz-poginuo-biciklista-gornji-orlovci-2PAŽNJA: Ovaj članak sadrži fotografije koje mogu biti uznemirujućeg karaktera za pojedine osobe.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je obdukciju tijela bicikliste koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Prijedoru.

Osim obdukcije, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, naložene su i sve druge potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti sinoćnje saobraćajne nezgode u Prijedoru, saopšteno je danas iz Okružnog tužilaštva iz Banjaluke.

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u Gornjim Orlovcima sinoć u 22.15. časova učestvovali su “reno klio”, kojim je upravljao Miloš Isak /67/ iz Oštre Luke i biciklista Goran Gajić /30/ iz Gornjih Orlovaca kod Prijedora, koji je poginuo.

avaz-poginuo-biciklista-gornji-orlovci-3Uviđaj na mjestu nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Saša Labotić sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor.

Izvještaj o pogibiji bicikliste možete pročitati OVDJE

Tekst – SRNA
Foto – Dnevni avaz