gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (1)Prijateljsko odmjeravanje snaga u Prijedoru između gradskih rivala, Gomjenice, novog člana Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad i premijerligaša Rudar-Prijedora, bez startne postave koja je savladala Mladost Doboj Kakanj, okončano je bez pobjednika rezultatom 0:0.

Vrijedni pažnje su stativa Gomjeničana u „otvaranju“ meča na stadionu kraj Celpaka (Đorđe Kreća) i prečka „zeleno-crnih“ (Mirza Džafić), a zanimljivo je da je mrežu domaćih, u odsustvu svih golmana, sa velikim uspjehom čuvao Nemanja Petrović iz redova „rudara sa Sane“.

Goste je sa klupe predvodio Saša Keranović, pomoćnik šefa stručnog štaba Borisa Gavrana, koji je sa strane posmatrao utakmicu.

-Slab nam je bio odziv na treninzima, kojih je bilo ukupno 17 od početka priprema. Ipak zadovoljan sam prikazanim, a u subotu u 18 časova imaćemo novu provjeru, kada dočekujemo drugoligaša Borca iz Kozarske Dubice – rekao je trener Gomjenice Mile Kotaran.

gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (2)Gomjenica: Rudar-Prijedor 0:0

Prijedor
Stadion: Kraj „Celpaka“
Gledalaca: 100
Sudija: Blaženko Torbica (Prijedor)

GOMJENICA:
Petrović, Dragić, Tadić, Bundalo, Čorokalo, Knežević, Jarić, Milošević, Kreća, Bjelobrk, Kajtez
Igrali su još: I.Mršić, Vasiljević, Đurkić, Davidović, Milutinović, Pantoš, D.Mršić, Zorić, Torbica

RUDAR-PRIJEDOR:
Kuzmić, Hamzić, Pekija, Jovičić, Mešić, Desnica, Džasper, Mrkić, Despotović, Petković, Džafić
Igrali su još: Ovusu, Marić, Gavranović, Kovačević, Muhić

Igrač utakmice: Nemanja Petrović

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (3) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (4) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (5) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (6) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (7) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (8) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (9) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (10) gomjenica-rudar prijedor-prijateljska (11)