Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Dragutin Rodić izrazio je uvjerenje da će građani dati povjerenje DNS-u, ističući da je ta stranka potekla iz naroda, da želi da mu služi i da je zato DNS, kako kaže, izabrao najteži put u politici – put istine.

“Ako želite da upotrijebite svoj uticaj, upotrijebite svoj glas, jer vaš glas je vaša i naša snaga, a mi se obavezujemo da ćemo nastaviti graditi Prijedor u kojem će svako biti ponosan na svoj grad. Naše je da odgovorimo na izazove koji su pred nama, da razgovaramo o novim projektima i da ulijemo nadu građanima”, poručio je Rodić.

On je na konferenciji za novinare povodom završetka predizborne kampanje ukazao da su za DNS svaki naredni izbori bili uspješniji i da “nema većeg priznanja od toga”.

Rodić je podsjetio na to da je politika DNS-a poštovanje Dejtona, neprenošenje nadležnosti Srpske na BiH, dobri odnosi sa Srbijom i drugim susjedima, težnja ka EU, zaštita javnih dobara, borba protiv kriminala i korupcije, usmjeravanje svih kapaciteta ka razvoju ekonomije, jačanje lokalnih zajednica i korektna komunikacija sa svima.

“Pokazali smo da lokalna zajednica može biti uspješna i u ovakvim uslovima, te da može biti bez budžetskog deficita, sa optimalnm brojem radnika, sa izmirenim svim obavezama i dobrom saradnjom sa svim segmentima društva”, naveo je Rodić.

SRNA

*zakupljeni sadržaj*