dns-prijedor-pres-27septembar-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković danas je izrazio zadovoljstvo tokom predizborne kamapnje ove stranke i odzivom građana na predizbornim skupovima.

“Smatram da je DNS pri kraju održavanja tribina u korektnom izlaganju obrazložio i položio račune građanima za sve ono što je urađeno u proteklom mandatu, a ujedno smo se dogovarali šta ćemo dalje raditi”, istakao je Đaković.

On je na konferenciji za novinare rekao da je opozicioni blok zloupotrijebio pitanje legalizacije zemljišta koje je dodijeljeno izbjeglom i raseljenom stanovništvu.

“Podjela zemlje je izvršena na nekorektan način, na plavnom području i mi se godinama borimo da zaštitimo to stanovništvo, a osim opštinske zemlje, ovim ljudima je dodijeljeno zemljište koje je bilo vlasništvo dvije zemljoradničke zadruge i tu se i stvorio problem i u toku je postupak dokazivanja vlasništva te zbog toga do sada nije mogao da bude sproveden postupak legalizacije”, naveo je Đaković.

dns-prijedor-pres-27septembar-2On je dodao da je zemljište koje je bilo opštinsko, legalizovano, a druge parcele još nisu jer je u toku sudski postupak dokazivanja vlasništva.

“Čista je laž da se taj proces može završiti za nekoliko mjeseci i građanima poslati rješenja na kućnu adresu”, naglasio je Đaković, dodajući da treba sačekati završetak sudskog procesa kada će legalizacija i ovih parcela biti moguća.

Nosilac liste DNS-a za odbornike u Skupštini grada Duško Ivić i kandidat za odbornika Valentina Sovilj istakli su da su zadovoljni tokom predizborne kampanje DNS-a.

Oni smatraju da su uspjeli u namjeri da građanima objasne šta su to uradili u proteklih 12 godina.

Na konferenciji za novinare najavljeno je da će centralna tribina DNS-a u Prijedoru biti održana u petak, 30. septembra, u 20.00 časova na Trgu majora Zorana Karlice kada će se Prijedorčanima obratiti svi kandidati sa odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada i kandidat za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković, te predsjednik DNS-a Marko Pavić.

DNS Prijedor

dns-prijedor-pres-27septembar-3 dns-prijedor-pres-27septembar-4 dns-prijedor-pres-27septembar-5 dns-prijedor-pres-27septembar-6