oruzje pronadjeno kod krkicaZikrija Krkić iz Trnopolja osumnjičen je da je ubio Muharema Balića (62) i Almira Redžića (48), saznaju “Nezavisne”.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi kazao nam je da je nakon vještačenja oružja i ostalih materijalnih dokaza utvrđeno da je izvršilac dvostrukog ubistva Krkić.

Osumnjičeni je nekoliko minuta iza 18 časova, kombi vozilom u pratnji specijalne policije prevezen iz Prijedora u Banjaluku gdje bi u 19.00 časova trebalo da bude predat tužilaštvu.
Mještani Trnopolja kažu da Krkić pripada vehabijskom pokretu već nekoliko godina, te da je strah i trepet za ovo mjesto.

“Krkić je bio u sukobu sa Almirom Redžić. Šta su zamjerili jedno drugom stavrno ne znam”, kaže mještanin, koji je želio sotati anoniman.

Podsjećamo, policija je uhapsila četiri osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ovim ubistvo te oduzela određenu količinu oružja.

Balić i Redžić su ubijeni u ponedjeljak, 28. jula, nešto iza 23 časa u kafiću “San”. Njihova tijela pronašao je vlasnik kafića Irfan Redžić, koji je čuo pucnje. Ubijeni Muharem je pronađen blizu vrata, a Almir unutra kod frižidera.

Nezavisne novine