winner-profi box halberstat (1)Članovi Fight Cluba Winner iz Prijedora boravili su proteklih dana u njemačkom gradu Halberštatu gdje su nastupili u profi box mečevima.

„U šest borbi ostvarili smo dvije pobjede i četiri poraza što uopšte nije loš rezultat. Ipak ostaje žal za pravednijim ishodom u glavnoj borbi večeri, gdje je Adnan Žilić ukrstio rukavice sa Denisom Dautijem. Mišljenja sam da je Žilić zaslužio najmanje neriješen rezultat jer je bio bolji i agresivniji prve četiri runde, a tek je malo popustio u posljednje dvije. Sudije su na kraju bodovale 69:68 za Dautija, što je i prisutna publika popratila glasnim negodovanjem. Ali, šta je tu je, idemo dalje“, rekao je po povratku iz Njemačke trener kluba Gordan Zorić.

Pobjede su ostvarili Dejan Krneta klasičnim nokautom već u prvoj rundi te Haris Gredelj tehničkim nokautom takođe u prvoj rundi.

Jovica Kokot i Saša Dajić su poraženi tehnički nokautima u drugim rundama svojih mečeva dok je Dajana Bukva poražena nokautom već u prvoj rundi.

„S obzirom na uslove u kojima treniramo i činjenicu da se radilo o box mečevima, a ne kick boxu koji je naša glavna disciplina, članovi Winnera su se dobro predstavili u ovim borbama“, rekao je Zorić, koji se zahvalio Tuzlaku Adnanu Žiliću koji je najveći „krivac“ za učešće na ovoj profi box reviji.

„Žilić je posljednjih mjesec dana trenirao sa našim borcima u Prijedoru, odlično je prihvaćen i borci su imali šta da nauče od njega. Imamo najavu da će naši članovi do kraja ljeta zajedno s njim učestvovati na još neki profi box revijama u Švedskoj i Srbiji“, dodao je Zorić.

Foto – Adnan Žilić – Gordan Zorić
winner-profi box halberstat (2) winner-profi box halberstat (3)