cjb prijedor (1)Policiji u Kozarskoj Dubici prijavljeno je da je lice čiji su inicijali M.G. pucalo iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u Ulici Uroša Predića u ovom gradu u prisustvu velikog broja gostiju, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Policijski službenici su uviđajem utvrdili da je prijavljeni neposredno prije dolaska policijskih službenika iz vatrenog oružja pucao u plafon ugostiteljskog objekta, te da mu je zatim pištolj iz ruke oduzeo vlasnik ugostiteljskog objekta, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna između njih u kojem su oba lica zadobila vidne povrede.

U pretresu ugotiteljskog objekta policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli pištolj iz kojeg je osumnjičeni pucao, zrno i čauru, dok su u pretresu kuće i automobila, koje koristi osumnjičeni, pronađeni i oduzeti gasni pištolj i 65 grama marihuane.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu u Banjaluci biće dostavljen izvještaj protiv M.G. o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivih materija i neovlašćena proizvodnja i promet droge.

SRNA