snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (1)Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik rekao je danas u Prijedoru da je SNSD odlučan da se što bolje pripremi za predstojeće lokalne izbore i da je cilj osmisliti projekte i programe za rješavanje problema građana.

Uoči sastanka sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice jedan, Dodik je rekao da će, nakon razgovora sa predstavnicima ove stranke u svim izbornim jedinicama u Republici Srpskoj, biti održane sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora SNSD-a na kojima će biti utvrđene jasne politike djelovanja pred i nakon izbora.

Dodik je rekao novinarima da SNSD želi da bude što spremniji za opštinske izbore koji će biti raspisani u maju.

snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (2)“U Prijedor smo došli da otvoreno razgovaramo sa rukovodstvima gradskih i opštinskih organizacija o ukupnim društvenim odnosima, kao i o situaciji unutar partije i njenim organizacionim sposobnostima”, naveo je Dodik.

Prema njegovim riječima, stranački rukovodioci sa ovog nivoa informisani su o svim aspektima situacije u Republici Srpskoj i regionu, na nivou BiH i odgovorima SNSD-a na sva aktuelna pitanja u vezi sa odnosima u BiH i Srpskoj i o koalicionoj saradnji sa partnerima na nivou Republike Srpske, te o potrebi koalicionog dogovora za lokalne izbore.

“Dogovorili smo se da zajedno nastupimo na lokalnim izborima širom Republike Srpske, što znači SNSD, DNS i Socijalistička partija i druge partije, organizacije i udruženja”, rekao je Dodik.

snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (3)Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru Drago Tadić rekao je da u Izbornoj jedinici jedan očekuju sigurnu pobjedu.

Tadić je naveo da je ovo bila prilika da se predsjedniku i potpredsjednicima stranke predoči situacija u opštinskim odborima Izborne jedinice jedan i da se dobije informacija o budućim koracima.

Sastanku sa predstavnicima Gradskog odbora Prijedor i opštinskih odbora SNSD-a Oštra Luka, Kozarska Dubica, Novi Grad, Krupa na Uni i Kostajnica prisustvovali su i potpredsjednici stranke Željka Cvijanović i Nikola Špirić.

Predsjednik SNSD-a i predsjednik Srpske Milorad Dodik biće gost i na tribini pod nazivom “Riječ predsjednika” koja će od 19.00 časova biti održana u prostorijama Društvenog doma u Čirkin Polju, a potom će prisustovati svečanoj proslavi 8. marta sa članicama Aktiva žena SNSD-a Prijedor.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (4) snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (5) snsd-dodik-sastanak prijedor-izborna jedinica 1 (6)